OJO-logo

OJO Overasselt

Lieve kids, papa’s en mama’s,

Allereerst hopen we dat iedereen in een goede gezondheid verkeert! Wij vinden het heel erg jammer dat we jullie moesten teleurstellen met het bericht dat de OJO niet door mag gaan dit jaar. Door de situatie omtrent het COVID-19 virus heeft de gemeente Heumen onze vergunning ingetrokken. Dit komt omdat alle evenementen waarbij een vergunning nodig is niet door mogen gaan van de overheid. Natuurlijk is dit zeer begrijpelijk met de bijzondere situatie om ons heen.

Tevens is het OJO-uitje dit jaar ook niet door gegaan door het virus, maar we willen al onze lieve vrijwilligers (de leiding) ook in deze tijden even in het zonnetje zetten. Zonder jullie hadden we al helemaal geen OJO kunnen organiseren.

Toch laten wij ons niet tegenhouden door het virus om de kids blij te maken. Vergaderen doen we nu digitaal en achter de schermen zijn wij als hoofdleiding druk bezig met een alternatief voor de OJO. We hebben al heel veel ideeën bedacht, maar hoe meer ideeën, hoe meer mogelijkheden. Als jullie input hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Stuur ons een bericht op Facebook of mail ons als jullie leuke ideeën hebben. Mochten jullie andere vragen hebben, laat ons dit ook vooral weten. We hopen jullie allemaal snel weer te mogen zien…

Voor nu blijf gezond en jullie horen snel meer van ons!

Liefs,

De hoofdleiding

1 reactie

  • A. chemim schreef op :

    Hoi , graag mijn dochters MILA ( 6jaar ) en NINA ( 7jaar ) inschrijven voor OJO-week 2019 . Mvg , A. chemim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *